Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър Нова твПредупреждавам Борисов, че няма да

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър Нова твПредупреждавам Борисов, че няма да
Коментари Харесай

Мая Манолова: Предупреждавам Борисов да си свърши работата до край, има как да го задължим

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Нова тв

Предупреждавам Борисов, че няма да го оставим да трансферира отговорността, която носи на служебно държавно управление или на Народното събрание. Ние ще го задължим да си свърши работата. Трябва да се внесе актуализация на бюджета, би трябвало да се обезпечат парите на пенсионерите и на хората от първа линия до края на годината и да се внесат документите по Плана за възобновяване и резистентност. Няма да му позволим да проиграе този късмет за България, тъй като бизнеса има потребност от тези пари.

Това разяснява в ефира на Нова тв Мая Манолова.

Вместо д е се занимава с квалификации и обиди на политиците, по-добре да си свърши уговорките към хората, добави тя. 

Мораториумът няма да падне в съда. Беше неотложно да се наложи усмирителна риза на Борисов и министрите поради безобразните разходи, поради договорите за концзесии, поради назначенията, изясни тя. 

Нашето предложение за понижаване на депутатските заплати ще настояваме на следващия ден да влезе в дневния ред на Народното събрание. Това не е никакъв популизъм. Това е значимо, тъй като е значимо да бъдем солидарни с българските жители. Когато обществената министърка сподели, че 24 лв. дневно са задоволителни, с цел да живееш в случай, че ти получаваш 7-8-9 хиляди лв., не е заслужено, уточни Манолова. 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР